Humanitarni trail “Tri Rijeke za Banovinu” u sklopu Zrmanja adventures festivala

Unatoč svim teškoćama i neizvjesnostina oko epidemiološke situacije, kreće se u organizaciju četvrtog po redu Traila tri rijeke koji ove godine ima i humanitarnu notu.

Četvrti Trail, koji se inače održava u sklopu Zrmanja adventures festivala, bit će održan 24. travnja 2021. godine pod nazivom “Tri rijeke za Banovinu”.

Zbog niza teških okolnosti koje su zadesile Hrvatsku 2020. / 2021. godine, kako pandemije COVID-a 19 tako i velikih potresa u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, naša zemlja nije pretrpjela samo teške materijalne štete već se našla pred velikim ispitom čovječnosti, humanosti i solidarnosti koji su u ovom trenutku nužni i neophodni da bismo mogli krenuti dalje . U duhu spomenutog, stopostotni iznos natjecateljske kotizacije ovogodišnjeg traila Tri rijeke bit će doniran za pomoć potresom pogođenom području.

– Računajući na respektabilan broj sudionika prethodnih godina, vjerujemo da ćemo prikupljenim sredstvima biti u stanju izgraditi jednu kuću ljudima koji su ostali bez doma. Molimo vas stoga pomoć kako bi informacija došla do svih prijatelja prirode i potencijalnih sudionika koji bi rado  kroz prekrasne predjele bajkovite Bukovice trčali ili šetali za Banovinu. A dobrodošli su svi, bez obzira na dob i kondicijsku spremu. Zbog vrlo specifičnih sigurnosnih okolnosti prouzrokovanih pandemijom COVID-a 19 , a koji će značajno oblikovati realizaciju utrke, pravovremeno ćemo vas informirati na stranici www.zrmanjaoutdooradventures.com., kažu iz organizacije.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...