Josipa Lisac o nastupu Lady Gage: “Nije Lady Gaga tako strašna pjevačica, izvela je to prosječno”

Još uvijek se nisu stišale emocije oko Lady Gage i njezine izvedbe američke himne, što su neki u Hrvatskoj odmah usporedili s onom Josipe Lisac na inauguraciji hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, a evo što o svemu kaže naša diva.

Ne bih ja nikoga učila, ona je svoja i zna. Ja samo mogu pokazati sebe. Gaga je bila obučena u crveno-crveno, isto kao i ja. Ja sam još imala crveni šešir i zbog toga bila podložna kritikama ljudi koji možda to ne razumiju. Moram vam reći da je Lady Gaga u svojoj interpretaciji isto dodala improvizaciju van teme, izjavila je za Večernji list Josipa Lisac i potom dodala da je izvedba njezine američke kolegice i nije previše impresionirala.

Nije Lady Gaga tako strašna pjevačica. Dosad sam čula puno američkih pjevača koji su himnu izveli na svoj način. U tome i je poanta. Mislim da je Gaga to izvela prosječno. Ona je dosta jednostavna u svom glazbenom izričaju. Ne bih imala ništa ni za ni protiv, izvela je onako kako ona to izvodi, kaže Josipa.

Josipa Lisac je potom dodala da joj se puno više svidjela izvedba Beyonce na inauguraciji Baracka Obame, dok joj je jedna od najljepših izvedbi himni ona Marvina Gayea 1983. godine.

I dok je svjetska javnost oduševljena izvedbom američke himne i vlastitom interpretacijom Lady Gage, hrvatska javnost i nije bila toliko blagonaklona prema Josipi Lisac kada je na inauguraciji Zorana Milanovića izvela hrvatsku himnu, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...