Liam Neeson odustaje od snimanja akcijskih filmova

S obzirom na sve akcijske filmove koje je snimio nije čudo da se Liama Neesona smatra zvijezdom tog žanra, no kako će ove godine napuniti 69 godina, irski glumac je odlučio prestati nositi glavne uloge u takvim projektima.

Liam Neeson ima puni raspored i neumorno radi, no nedavno je odlučio kako će prestati snimati akcijske filmove.

‘Imam 68 i pol. Napunit ću 69 godina 2021. Snimit ću još nekoliko filmova ove godine, nadam se, ako nam Covid-19 to dopusti. Nekoliko filmova mi je na rasporedu. Mislim da će to biti to. Osim ako se ne nađem na hodalici za stare i nemoćne’, našalio se Liam Neeson.

Glumac voli snimati akcijske filmove, pogotovo kad su mu protivnici mlađe osobe.

‘Nedavno sam završio jedan film u Australiji u kojem sam se tukao s momkom – divnim, dragim glumcem koji se zove Taylor – i negdje nakon pola tuče sam digao pogled jedva dišući. Momak se nije nimalo umorio. Pitao sam ga koliko godina ima. Rekao mi je da ima 25. Toliko ima moj najstariji sin’, nasmijao se Liam Neeson.

Film ‘Unknown’ iz 2011. nedavno je postao najgledaniji film na Netflixu. Liam Neeson prilično je zadovoljan što mu je stari film doživio ponovnu popularnost i najavio kako je u planu nešto što će sigurno razveseliti obožavatelje ‘Unknowna’, no da će na tom projektu biti producent, a ne zvijezda.

Liam Neeson dodao je kako voli taj film te se nadao kako će uspjeti pokrenuti seriju koja se temelji na njemu, javlja Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...