Miočić bi se trebao zabrinuti, pogledajte kakvu je fotku “Predator” objavio na Instagramu

Predsjednik najelitnije organizacije slobodne borbe u svijetu Dana White u Abu Dhabiju, nakon prvog UFC-ova spektakla ove godine, potvrdio je da će revanš između Stipe Miočića (20-3 MMA, 14-3 UFC) i Francisa Ngannoua (15-3 MMA, 10-2 UFC) biti već u ožujku, točnije 27. ožujka na UFC 260 eventu.

Miočiću će to biti peta obrana UFC naslova u karijeri, a upravo jedna od tih pet bila je protiv Kamerunca Ngannoua prije tri godine kada ga je deklasirao u Bostonu. Stipe je na tom UFC 220 eventu u siječnju Ngannou demonstrirao silu i školovao ga. Borbu je prebacio u parter, a prije toga izdržao je sve njegove nalete.

Međutim, od tad pa do danas Ngannou je napredovao borac u UFC-u, stoga će njihov drugi duel u kavezu biti sasvim druga borba. Ngannou je trenutačno na glasu kao najjači i najopakiji udarač u UFC-u, a tome u prilog idu rezultati iz njegove posljednje četiri borbe.

Čeka ih Jones

Naime, za sredio je 45 sekundi Blaydesa, 26 sekundi mu je trebalo za Velasqueza, 71 sekunda za Juniora dos Santosa te 20 sekundi za Rozenstruik.

A da je u odličnoj formu’Predator’ je pokazao i na posljednjim fotografijama koje je objavio na Instagramu povodom početka priprema za borbu s Miočićem.

Pobjednik borbe trebao bi u kavez s po mnogima najtalentiranijim UFC borcem ikad Jonom Jonesom, koji je napustio titulu u poluteškoj kategoriji i karijeru odlučio nastaviti u teškoj.

Znate li tko se želi boriti protiv Francisa Ngannoua? Odgovor je nitko! Nitko ne želi borbu protiv njega. Ali, Jon Jones želi! Poprilično impresivno, zar ne?, poručio je  White u razgovoru za Sportsnet te je potvrdio da će Jones ići na nekog od ove dvojice, piše Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...