Nakon šest pobjeda u HT premijer ligi, Sonik Puntamika odlazi u goste na Gripe

Nakon šest uzastopnih pobjeda u HT Premijer ligi pred košarkašima Sonik Puntamike novi je izazov. Igrači Hrvoja Vlašića u utorak gostuju na Gripama kod nekadašnjeg trostrukog prvaka Europe Splita, momčadi koju su sredinom listopada pobijedili u Jazinama nagovijestivši rezultatski uspješnu jesen.

Split je abaligaška momčad te je na domaćem terenu favorit protiv nas. Želimo se prikazati u dobrom svjetlu i nastaviti s kvalitetnom igrom koju smo prikazivali u posljednjim tjednima. Najbitnije mi je da odgovorno izvršavamo sve zadatke i da im konkuriramo po pitanju skoka i igre u reketu odakle nam prijeti najveća opasnost. Utakmica na Gripama je uvijek motiv više za moje momke da se prikažu u što je moguće boljem svjetlu, te se nadam da ćemo u tome i uspjeti, kazao je trener Vlašić koji ponovno neće moći računati na ozlijeđenog Filipa Jošića.

Gostovanje u Splitu bit će ujedno i povratak na Gripe za mladog Lovru Runjića koji je upravo iz žutog dresa došao na posudbu u Sonik.

Očekujem tešku utakmicu i neće nam biti lako ponoviti igru koju smo prikazali u prvom međusobnom okršaju u Jazinama. Split je favorit, ali mi se nećemo unaprijed predati i nadam se da uz pametnu igru možemo biti konkurentni, kazao je Runjić.

Utakmica se igra u utorak u dvorani Gripe s početkom u 19 sati uz izravan prijenos na Arenisport.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...