Nije mogao zadovoljiti curu pa je pozvao prijatelja, sad se kaje zbog toga

Lud sam za svojom djevojkom i čini se da je i ona za mnom, ali zabrinjava me moja vještina u krevetu, jer izgleda da ne mogu dugo izdržati. Mislio sam da bi bilo dobro isprobati seks u troje kako bi joj pomogao u postizanju orgazma, ali to iskustvo me natjeralo da još više sumnjam u sebe, napisao je jedan muškarac za The Sun.

Upoznali su se u pubu, ali nisu htjeli žuriti sa seksom. On je bio toliko uzbuđen za njihov prvi put da je sve bilo gotovo u nekoliko sekundi. Iako je ona rekla da je bio u redu, kasnije su se šalili na njihov račun. Međutim, stvari se nisu popravile. On izdrži najviše 40 sekundi, a ona nikada ne postigne orgazam.

Razgovarali smo o seksu u troje u nekom trenutku i mislio sam da će moj najbolji prijatelj biti dobra osoba za to, jer bih mu mogao vjerovati. U početku je bila nesigurna, ali onda je pristala pokušati. Međutim, doživio sam šok, jer nisam shvaćao koliko je velik kad ima erekciju. Vidio sam da je moja djevojka  podivljala od zadovoljstva, ispričao je.

Iako ona ne želi ponoviti seks u troje, on joj još uvijek ne može pružiti orgazam i sada se osjeća loše zbog veličine svojeg penisa, prenosi Večernji list.

Toliko se brinete oko svoje vještine, a ne slušate kako se osjeća vaša djevojka. Zamišljate da se nevjerojatno zabavila s vašim najboljim prijateljem, ali ne želi to ponoviti, što pokazuje da joj nije odgovaralo. Veličina nije ono što je važno. Daleko je važnije biti brižan i osjećajan ljubavnik koji se brine o užitku partnera koliko i o svojem. Prestanite se uspoređivati ​​sa svojim prijateljem. Ona je odlučila biti s vama, a ne s njim. Vaš je seksualni život poseban i oboje ćete imati ulogu u tome da ga napravite sjajnim, odgovorila mu je Deidre.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...