Od petka na Anteni – AGRRArizam, emisija o projektima županijske razvojne agencije

Sutra, u petak, započinje prvo izdanje emisije AGRRArizam, projekta realiziranog u suradnji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije i Antene Zadar.

U radijskom programu Antene Zadar, petkom od 11:15 sati, moći ćete se informirati o svim projektima koje provodi županijska agencija za ruralni razvoj.

U prvoj emisiji tema je projekt ECOWAVES, a naši gosti su Ivana Dević, voditeljica projekta i Đoni Štambuk iz Luke Gaženica, stručni suradnik na ovom projektu.

Kroz razgovor sa suradnicima, saznat ćete sve o ovom interesantnom projektu usmjerenom prema održivom razvoju luka. Saznat ćete i koje nam dobrobiti donosi međunarodna suradnja u ovakvim projektima te kako tu suradnju AGRRA i drugi sudionici na projektu planiraju ostvariti.

Upoznati ćete se s opasnostima zagađenja mora, a saznat ćemo i kakva je svijest Zadrana i Zadranki o ovom problemu.

Koje će promjene projekt ECOWAVES donijeti u baratanju otpadom te zaštiti okoliša unutar lučkih područja, saznajte u prvoj emisiji AGRRArizam.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS aplikacije ili putem streama na www.972.fm.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...