Ovaj vikend u “Zvjezdanih 30” gostuje Beta Sudar; Poslušajte kako se “hrvatska Jessie J.” snašla u ulozi voditeljice našeg radija

Ovog vikenda u Zvjezdanih 30 gostuje mlada pjevačica Beta Sudar i to točno dva tjedna prije nastupa na Dori 2021. hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, gdje će pjevati pjesmu “Ma zamisli”.

Beta je već nastupala na Dori 2019. godine i to iskustvo ostalo joj je u predivnom sjećanju te je sretna što će se i ove godine popeti na opatijsku pozornicu ispred koje nažalost zbog epidemioloških uvjeta neće biti publike, ali sigurna je da će brojni gledatelji ispred TV ekrana odašiljati pozitivnu energiju koja će pridonijeti nadahnutom nastupu.

Aktualni Betin singl “Doviđenja tugo” njena je šesta pjesma koja je nastala u suradnji s autorom i producentom Predragom Martinjakom Peggyem, a za 2021. godinu najavljuje i album prvijenac kojem se jako veseli.

Široj javnosti predstavila se sa samo 17 godina u Supertalentu gdje je oduševila žiri i krenula u proboj na hrvatsku glazbenu scenu.

Beta dolazi iz Valpova, ima 21 godinu, završila je srednju ekonomsku školu, svirala je violinu u glazbenoj školi, a dugo je igrala i nogomet u ŽNK Slavonka na poziciji stopera.

Ističe se moćnim vokalom, vrlo atraktivnim izgledom, portal Index ju je prošle godine uvrstio na popis najzgodnijih Hrvatica.

Dolazi iz velike obitelji, ima dvije starije sestre te osmogodišnjeg brata.  Inspiraciju pronalazi u snažnim ženskim vokalima poput Celine Dion, Vanne i Jessie J.

Kako se snašla u ulozi voditeljice i DJ-ice, doznajte ove subote i nedjelje od 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...