Ovu hvaljenu seriju vrijedi pogledati, zovu je još i “Seks i grad” novog doba

Američki scenarist, producent i redatelj Darren Star autor je hit serije “Emily u Parizu”, ali mnogi su možda zaboravili kako upravo on stoji za “Seksa i grada”.

U jednom nedavnom intervjuu upitali su ga kakve bi promjene napravio kada bi danas pisao scenarij za pilot epizodu te kultne serije.

Danas ne bih radio ‘Seks i grad’. Prije 20 godina, poznavao sam te ljude o kojima sam pisao. Razumio sam to vrijeme, razumio sam likove i znao sam što je potrebno reći, odgovorio je.

Izgleda da su za Darrena Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte završena priča jer on neće sudjelovati u snimanju reboota pod naslovom “And Just Like That” koji bi se trebao snimiti i prikazivati ove godine.

U istom intervjuu iznio je i svoje mišljenje o tome koja nova serija trenutno zaslužuje titulu novog “Seksa i grada”.

‘I May Destroy You’ je ‘Seks i grad’ za ovo doba, zaključio je.

U pitanju je britanska komično-dramska serija nastala u produkciji BBC-a i HBO-a koju je napisala, producirala i režirala Michaela Coel.

Ona u njoj glumi i glavnu ulogu, mladu spisateljicu i zvijezdu Twittera Arabellu, ikonu milenijalaca. Arabella sa svih strana pritišću rokovi i izdavači koji je požuruju u završavanju druge knjige. Jedne večeri uzima pauzu od pisanja i izlazi s prijateljima. Kada se probudi nakon izlaska, Arabella shvaća da ju je te večeri u klubu netko seksualno zlostavljao. U pokušaju suočavanja s tom traumom, Arabella preispituje sve aspekte svog života, i poslovne i privatne.

Serija je oduševila gledatelje diljem svijeta, a među njima su i mnoga poznata lica.

Nikada nisam osjetila toliko emocija odjednom, napisala je na Instagramu pjevačica Adele nakon gledanja serije. Michaela je pravi duboki talent, komentirala je Jane Fonda.

Kritičari su seriju proglasili jednom od najboljih u 2020. godini te bezrezervno pohvalili tematiku, glumu, scenarij i režiju.

Mnogi ističu kako je unatoč teškoj tematici ovo zapravo jedna od najduhovitijih novih serija u produkciji HBO-a pa će ljubitelji inteligentnog i pomalo crnog humora ovdje doći na svoje.

Imala sam sreće s timom koji smo oformili za rad na ovoj seriji. Ova priča je bila u mom srcu i mom umu, obuzela me, kazala je Michaela a prenosi Zadovoljna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...