Radeta o Polovini kao da nije njihov, a jedina razlika između HDZ-a i SDP-a je to što su potonji amateri u krađama

Zadarskog SDP-ovca i njegovu suprugu tereti se da su počinili kazneno djelo iz domene gospodarskog kriminaliteta teško 59 milijuna kuna.

Ima taj SDP-ovac i ime i prezime. Duško Lungo Polovina. Isti onaj koji je još prošle godine htio postati šef svih socijaldemokrata u Hrvatskoj.

Kako kaže Danijel Radeta, on nije njihov bitan član, nije na nijednoj poziciji pa to baš i nema neke veze s njima. No...

- Duško Lungo polovina je samo član naše organizacije koji nema  apsolutno nikakvu političku funkciju. Pitanje njegovog članstva u  našoj stranci se povuklo još u četvrtom mjesecu prošle godine, ali  nakon toga smo kao gradska organizacija bili raspušteni od strane  Nikše Vukasa uz podršku Davora Bernardića. Međutim, u ovom trenutku  ponovno će ta odluka morati doći na stol i razmotrit ćemo opciju o disciplinskom postupku protiv Lunga Polovine, kaže Radeta.

Osuda na ljudskoj razini - izostala je u cijelosti.

No, ne svaljujmo odmah svu sramotu na njega. Pa nije ni on jedini SDP-ova koji je uhvaćen s prstima u pekmezu. Sjetimo se da je prije par tjedana i Branko Bungur završio u istražnom zatvoru, no ovaj zbog samo 11 milijuna kuna teških djela.

Nikako se ne varamo kako su ovo jedina dva amatera u gradskoj ili županijskoj utvrdi socijaldemokrata sumnjivih poslova ili planova, no apelirali bi na dotične da navrate u Medulićevu 2, barem na par sati. Ne na čaj i palačinke već na koju kuru instrukcija. Ne treba crtati kakvih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...