U Noći muzeja Koncertni ured sudjeluje programom u Kneževoj palači i digitalnim sadržajem

Ovaj petak održat će se šesnaesta po redu Noć muzeja, manifestacija koja je započela 2005. godine s nekolicinom zagrebačkih muzeja i tijekom proteklih godina prerasla u najznačajniju manifestaciju hrvatskih muzeja.

Ove godine na Noći muzeja Koncertni ured Zadar sudjeluje programom u Kneževoj palači i digitalnim sadržajem.

Tako će u Koncertnoj dvorani braće Bersa Kneževe palače od 18 do 22 sata biti postavljena retrospektivna izložba fotografija Glazbenih večeri u Sv. Donatu. Autori su: Ivo Bavčević, Ante Brkan, Abdulah Seferović, Zvonko Kucelin, Željko Karavida i Vladimir Ivanov.

Među digitalnim sadržajima prikazat će se pregled događanja Koncertnog ureda Zadar u 2020. godini, snimka natjecanja Kneževa unplugged: Bee250ven, kao i skladba Moba u izvedbi Zadarskog komornog orkestra, koju su glazbenici odsvirali u svojim domovima tijekom izolacije u proljeće 2020. godine, a koja je simbol Zadra i Glazbenih večeri u Sv. Donatu.

Sadržaji će biti prikazivani na projekcijskom platnu u dvorani, kao i na mrežnim i društvenim stranicama Koncertnog ureda Zadar.

Istovremeno, u Kneževoj palači i na digitalnim platformama odvijat će se program Narodnog muzeja Zadar.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...