Ugovor na 4 godine; Jordano potpisao za KK Zadar, Perinčić: “Dobili smo jednog kvalitetnog igrača u našoj ekipi”

Antonio Jordano novo je ime u svlačionici KK Zadra!

21-godišnji Jordano stiže nam iz osječkih Vrijednosnica, gdje je ove sezone bio najbolji strijelac HT Premijer lige s 19 poena po utakmici.

Jordano je proveo svoje kadetske i juniorske dane igrajući za Cedevitu, Kasnije je seniorsku košarku igrao za Zabok i Cedevitu.

Ugovor je potpisao na četiri godine.

“Trajao je cijeli proces nekih 15 dana dok smo sve dogovorili. Ja sam ciljao na Zadar već neko vrijeme, znam kakva je ovo sredina i gdje dolazim. Baš sam htio doći u Zadar, tu su treneri koji su me trenirali u ranijim godinama. Sve je super prošlo, veselim se suradnji sa Zadrom i jedva čekam da sve krene,” istaknuo je novi igrač Zadra, Antonio Jordano.

“Izuzetno mi je drago što smo dobili jednog kvalitetnog igrača u našoj ekipi. Poznajem Jordana već duže vrijeme jer je bio kod mene u Cedeviti i u Zaboku. On je fantastičan dečko, veliki radnik i jako dobar košarkaš. Bio je na zadnjem okupljanju reprezentacije što puno govori o njegovoj kvaliteti. Zadnje dvije godine se pokazao kao jedan od najboljih šutera u našoj ligi, i mislim da će nam donjeti sigurnost na vanjskom šutu što nam je u određenim trenucima nedostajalo. Želim mu sve najbolje i dobrodošlicu u našu ekipu,” rekao je Ivan Perinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...