Uz manji broj testiranih u Zadarskoj županiji brojimo 4 novozaražene osobe, nema preminulih

Na podruju Zadarske županije 4 su novozaražene osobe koronavirusom, dvije osobe sa područja Grada Zadra te po jedna sa područja Grada Nina i Općine Bibinje.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 27 uzoraka, pod aktivnim nadzorom su 1223 osobe, a od bolesti se oporavilo 97 osoba.

U ovome trenutku na području naše županije imamo 340 aktivnih slučajeva zaraze.

Na svim COVID odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirana su 54 bolesnika od kojih je 10 na respiratoru, a u biogradskoj bolnici na liječenju je 21 bolesnik.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenja mjere samoizolacije.

U Hrvatskoj je danas, podsjećaju iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije, Dan žalosti posvećen žrtvama stradalima u potresu koji je 29. prosinca pogodio Sisačko-moslavačku županiju i okolne županije te odnio 7 života.

– Potres je elementarna nepogoda koju je jednostavno nemoguće predvidjeti i izbjeći. Nesreća koja se dogodila žiteljima prijateljske nam Sisačko-moslavačke županije može se dogoditi svakome od nas. Pravila nema. Na današnji dan čitava Hrvatska suosjeća sa Petrinjom, Siskom, Glinom, Majskim Poljanama i svim ostalim mjestima koje je ovaj razorni potres pogodio, a najviše s onim obiteljima koje su izgubile svoje najmilije. Iskrena sućut ožalošćenima, a pokojni neka počivaju u miru, kazuju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...