Cestitka_Uskrs

Zadar kod Alkara; Jordano: “Idemo odraditi dobru utakmicu i vratiti se kući s pobjedom”

Dva dana nakon pobjede nad Hermes Analiticom Zadrani sutra gostuju kod Alkara, 27. siječnja u 18 sati.

Ovo je zaostala utakmica 15. kola HT Premijer lige.

U prvom dvoboju ove sezone Zadar je uvjerljivo slavio u Krešinom domu rezultatom 91:63. Alkar nakon 17 odigranih utakmica ima 5 pobjeda i 12 poraza.

“Za dva dana imamo novu utakmicu, sport je takav. Sve što je bilo jučer se zaboravlja, gleda se danas i sutra. Alkar je zahtjevan protivnik, bit će to drugačija utakmica nego što je bilo u prvom dijelu sezone, pošto Alkar igra puno bolje kod kuće nego u gostima. Njihov trener je energičan, dosta dobar motivator, zna kako motivirati svoju ekipu naročito na domaćem terenu. Upisali su vrlo važnu pobjedu u Osijeku tako da će sigurno biti motivirani. Trebat ćemo regenerirati ekipu i pripremiti se za novi izazov koji nas čeka u Sinju. Ja to ponavljam cijelo vrijeme, težak je ritam ali takva je godina. Mislim da smo mi dobili dosta samopouzdanja s pobjedom protiv Krke, to nam je puno značilo,” rekao je trener Ivan Perinčić.

“Imamo gust raspored, ali moramo to odraditi. Sad smo upisali dvije važne pobjede na gostovanju, mislim da je ova pobjeda u ABA ligi dala dodatan naboj ekipi i snagu za dalje. Alkar možda trenutno ne igra najbolje, ali svakako je nezgodna ekipa pogotovo na domaćem terenu. Naravno mi tamo idemo kao favoriti, idemo odraditi dobru utakmicu i vratiti se kući s pobjedom,” istaknuo je Antonio Jordano.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...