Zadar poražen od Zvezde, kapetansku traku preuzeo 17-godišnji Duje Brala

Zadar je u Beogradu poražen od Crvene Zvezde rezultatom 81:66. Zadrani su ovu utakmicu igrali bez trenera Veljka Mršića, Justina Cartera i kapetana Dominika Mavre. Izostankom Mavre 17-godišnji Duje Brala preuzeo je kapetansku traku i postao je najmlađi kapetan u povijesti Zadra.

Crvena Zvezda je već u prvom dijelu utakmice pokazala svoju kvalitetu i širinu, nakon prvih 20. minuta držala je vodstvo od 43:28. U drugom dijelu Beograđani su nastavili držati kontrolu nad utakmicom i rutinski su upisali dva nova boda u ABA ligi.

Za Zadar Aleksandar Bursać je imao 15 poena. Chinanu Onuaku je upisao 11 poena i 12 skokova.

Za Crvenu Zvezdu Walden i Dobrić su zabili po 12 poena.

Ivan Perinčić, trener Zadra: “Čestitke Zvezdi na pobjedi. Igraju dvije stepenice više natjecanje od nas i to se vidi. Utakmica nam je došla u najgorem momentu, imali smo dosta problema, prvo nam je trener imao koronu, a nakon toga i dva bitna igrača. Bili smo u samoizolaciji, teško je nakon tri kolektivna treninga doći igrati protiv Zvezde. Dobro smo otvorili dok smo imali snage i koncentracije. Ja sam ponosan na dečke kako su odradili posao veći dio utakmice, međutim u pojedinim momentima Zvezdina kvaliteta došla je do izražaja i prelomili su utakmicu.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...