Zadar sutra gostuje kod Crvene Zvezde bez Mršića i Mavre; “Samoizolacija je ostavila traga”

Zadar otvara 2021. godinu na gostovanju protiv Crvene Zvezde u sklopu 13. kola ABA lige. Crvena Zvezda je prije tjedan dana promijenila trenera, novi šef struke je Dejan Radonjić. Zadar je prošle sezone odigrao jednu utakmicu protiv Crvene Zvezde kad su s pobjedom u Krešinom domu iznenadili euroligaša. Ovu utakmicu Zadar će odigrati bez trenera Veljka Mršića i Dominika Mavre. Utakmica se igra 2. siječnja u 17:00 sati.

“Meni je drago što se ekipa vratila na parket, nedostaje nam Dominik Mavra, njega ćemo čekati još neko vrijeme. U principu ova utakmica je najlakša za nas ove sezone jer igramo protiv najbolje ekipe u Aba ligi. Crvena Zvezda je ekipa koja igra Euroligu, promijenili su trenera. Vidi se u zadnje dvije utakmice da još neke stvari nisu posložili, zbog toga mi je baš žao što nismo u punom sastavu i u punom treningu. Nakon tri dana treninga igrati protiv Zvezde je jako teško, meni je najvažnije da smo ponovno krenuli s punim treningom i da su dečki dobro reagirali. Vidi se da je samoizolacija ostavila dosta traga na ekipu, ali što je tu je. Mi smo pozitivni, idemo igrati jednu pravu čvrstu utakmicu. Napravili smo pripremu koliko smo mogli u ova tri dana. Dat ćemo sve od sebe, ovo će poslužiti kao jedna dobra priprema za sve te utakmice, koje nas čekaju u novoj godini. Moramo iskoristiti svaku priliku da se uigramo i da se pokušamo vratiti u sportsku formu koju smo imali prije samoizolacije. Najbitnije da smo svi zdravi i na okupu,” najavio je utakmicu Ivan Perinčić.

“Igramo protiv jedne od najjačih ekipa u ligi. Ali to za nas znači da možemo odigrati utakmicu bez pritiska, rasterećeno, a onda je sve moguće, nemamo neki preveliki rezultatski imperativ, ali naravno ako dođemo u situaciju za povoljan rezultat da ćemo ga napasti. Malo nas je izbacila iz ritma ova samoizolacija, ali zadnjih par dana dobro treniramo. Uvijek se moramo nadati prije početka utakmice, najvažnije je da damo sve od sebe i da igramo momčadski,” istaknuo je Domagoj Vuković.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...