Zadar teškom mukom pobijedio Vrijednosnice Osijek, bilo je neizvjesno do kraja

Zadar je u 16. kolu HT Premijer lige svladao Vrijednosnice Osijek rezultatom 73:70. Utakmica je bila dosta neizvjesna od početka do kraja. Zadrani su otišli na poluvrijeme s minimalnim vodstvom 38:36. Osječani se nisu predali u drugom dijelu i do zadnjih sekundi se pobjednik nije znao. Na kraju je momčad Ivana Perinčića ipak slavila i s novom pobjedom u domaćem prvenstvu i dalje drži prvu poziciju na ljestvici.

Najbolji igrač Zadra je bio Chinanu Onuaku s 11 poena, 15 skokova i 7 asistencija. Vuković i Junaković su zabili po 14 poena.

Za Vrijednosnice Čelebić i Kujundžić su zabili po 15 poena.

Ivan Perinčić, trener Zadra: “Znao sam da će biti teška utakmica, u teškom smo rasporedu i igrači su bili neko vrijeme bez treninga. Mi kroz utakmice moramo tražiti svoju sportsku formu, inače to nije slučaj, sportsku formu inače dižeš kroz trening ali nemamo toliko vremena u ovom gustom rasporedu. Nije bilo lako, čestitke igračima što se nisu predali, što su igrali do kraja i što su upisali pobjedu što je najvažnije. Sve što danas nije bilo dobro već sutra ćemo analizirati i pokušat ćemo to popraviti.”

Stipe Šarlija, trener Vrijednosnica Osijek: “Mi smo se tek okupili, dva igrača su s nama samo tri dana. Došli smo ovdje odigrati utakmicu, bili smo jako blizu ali šteta što nismo pobijedili. Zadar je zasluženo pobijedio iako je pobjeda mogla otići na drugu stranu”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...