Županijska TZ daje potpore za projekte koji motiviraju turiste da dolaze na zadarsko područje

Turistička zajednica Zadarske županije na svojim je Internet stranicama objavila javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava programima ili projektima koji, kako navode, pridonose obogaćivanju turističke ponude i kreiranju novih motiva dolazaka turista u našu županiju.

Temeljem Programa rada za 2021. godinu, Turistička zajednica Zadarske županije je na svojim Internet stranicama www.zadar.hr objavila

JAVNE POZIVE ZA DODJELU POTPORA U 2021.

DOGAĐANJIMA

PROGRAMIMA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA (DMK)

Predmeti ovih Javnih poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Zadarske županije programima/projektima koji podižu vidljivost regionalnog brenda, pridonose obogaćivanju turističke ponude i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Zadarske županije. Pozivi su upućeni subjektima javnog i privatnog sektora:

Javni poziv za događanja, kao i do sada, namijenjen za događanja koja se odvijaju na teritoriju Zadarske županije, predstavljaju motiv dolazaka turista na destinaciju, stvaraju dodatnu ponudu, poglavito u pred i posezoni, te imaju snažan promidžbeni efekt zbog posebnosti i/ili unikatnosti. Potpore su usmjerene isključivo na marketinške aktivnosti.

Drugi je Poziv namijenjen programima razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda posebnih interesa. Ideja je pružiti podršku turističkim agencijama koje su specijalisti za destinaciju, odnosno nude paket-aranžmane isključivo u zadarskoj županiji s naglašenim doživljajnim aspektom.

Predmetni javni poziv objavljen je na web stranicama Turističke zajednice Zadarske županije na www.zadar.hr/hr/o-nama/natjecaji-pozivi-i-obavijesti, dok će „online“ prijava biti moguća u periodu 20.-29. siječnja, odnosno do samog roka za prijavu.

Konačnu odluku o visini potpora donijet će Turističko vijeće Turističke zajednice Zadarske županije, a rezultati će također biti objavljeni na Internet stranicama www.zadar.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...