Cibonin trener Jovanović detaljno analizirao igru Zadra, potvrdio kako zna da je publika ovdje uvijek bila šesti igrač…

U ovogodišnjim polufinalima Kupa “Krešmir Ćosić” igrat će Zadar i Cibona te Split i Furnir.

Zadar i Cibona su prošle sezone igrali u finalu, a naslov je osvojio Zadar. Bio je to sedmi naslov za Zadrane čime su se izjednačili s Cibonom po broju trofeja u ovom natjecanju.

Uoči utakmice protiv Zadra trener Vladimir Jovanović potvrdio je kako na put kreću kompletni i u pozitivnom ozračju.

Sjetimo, srpski trener vodio je FMP i Crvenu zvezdu, pomoćnik je izbornika Srbije, a “pod toranj” je stigao nedavno.

“Pripremamo se. Dobro smo trenirali, ekipa je spremna. Zdravstveni bilten je dobar, nemamo bolesnih ni ozlijeđenih igrača. Ono što je do nas i što obećavamo je da ćemo tamo izaći sa stavom, velikom energijom i željom da odigramo dobru utakmicu i probamo pobijediti. Vidio sam na treningu da postoji doza pozitivne nervoze, što znači da je utakmica važna igračima. Siguran sam da će svi htjeti biti dobri na toj utakmici.”, kazao je Jovanović dodavši kako je detaljno analizirao igru Zadra.

“Da, odigrali su dvije različite utakmice u dva dana. U prvoj nisu imali puno energije, nisu igrali dobro. Drugu su odigrali fenomenalno, brzo u tranziciji, sa dobrim protokom lopte i tražili su low post na svog najboljeg igrača Onuakua. Igraju na svom terenu i oni će sigurno dati svoj maksimum. Naš je zadatak da odgovorimo na njihov pristup i energiju i budemo na istom nivou”, dodao je Jovanović koji jako dobro zna kako su gledatelji u Zadru uvijek bili šesti igrač domaćih.

No, ovaj puta ih neće biti zbog epidemioloških pravila…

“Takvi su uvjeti. Volio bi da bude publike, no navikli smo već na to.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...