Doček na Višnjiku ipak nije prošao bez incidenata, Zadranki u dvorište bačena “bengalka”: “Moglo je sve planuti”

Iako je policija jučer ujutro izvijestila da u noći sa subote na nedjelju nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i mira prilikom dočeka košarkaša ispred dvorane na Višnjiku, s time se ne bi složila Zadranka kojoj je u dvorište na Putu Stanova ubačena zapaljena baklja koja je pala na njezin parkirani automobil i oštetila ga.

Kako nam je rekla čitateljica koja želi ostati anonimna, šteta na automobilu, koju u ovom slučaju ne pokriva osiguranje, iznosi deset tisuća kuna; oštećeni su krov, hauba i retrovizor. Pokušala je kontaktirati predstavnike navijačke skupine Tornado čiji su se članovi okupili večer prije na Višnjiku, no neuspješno. Poslala im je, kaže i dopis u nadi da će joj netko odgovoriti.

Jasno je da je “bengalka” u mom dvorištu posljedica njihovog divljanja. Ne želim da se ovo protumači da ja imam išta protiv tih mladića ni košarke, ali možete misliti kako mi je bilo kada sam u nedjelju ujutro vidjela paljevinu na automobilu i kako je sve skupa moglo završiti. Moglo je sve planuti, kaže nam Zadranka koja je o svemu obavijestila policiju koja je izašla na teren i izvršila očevid.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU zadarske, Ivane Grbin, policija ima saznanja o događaju.

U noći sa subote na nedjelju na Putu Stanova došlo je do oštećenja automobila u vlasništvu 48-godišnjakinje od strane nepoznatog počinitelja. Događaj je u obradi, rekla nam je Grbin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...