Dok zvjezda boravi u Italiji, dvojica ubila šetača pasa Lady Gage i oteli njezina dva ljubimca

Nakon što je ovoga tjedna osvanula u Rimu s potpuno novim imidžem, pop zvijezda Lady Gaga suočila se s groznom viješću iz Amerike. Šetač njezinih kućnih ljubimaca ustrijeljen je četiri puta na Zapadnom Hollywoodu.

Ryan Fischer, muškarac kojeg je 34- godišnja pop zvijezda angažirala za šetnju i brigu o svojim kućnim ljubimcima – tri psa imena Koji, Miss Asia i Gustavo, jučer je u jutarnjim satima upucan nedaleko od svog doma na Zapadnom Hollywoodu.

Prema riječima lokalne policije, Fischer je od četiri zadobivene ozljeda vatrenim oružjem jedva disao, a u bolnicu je stigao u predsmrtnom stanju.

Dva od tri ljubimca slavne pjevačice i glumice, psi Koji i Gustavo, su oteti dok je pas imena Miss Asia u međuvremenu uspio pobjeći te su ga policijske snage nakon stravične nesreće uspjeli pronaći i zbrinuti.

Fischer se brinuo o kućnim ljubimcima pop zvijezde tijekom njezina posjeta Italiji, a prema navodima policijskih službenika, sumnja se da su Gaginog člana osoblja upucala dva afroamerikanca koja su na glavi nosila bejzbolske kape, a mjesto nesreće napustili u bijelom BMW-u, prenio je Tportal.

Kako javljaju neki američki mediji, pjevačica je ponudila pola milijuna dolara nagrade za povratak njenih ljubimaca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...