Idealan poklon za Valentinovo! Vrhunski i trajni ženski i muški ručni satovi iz ponude Garmina sada su na posebnoj prodajnoj akciji

Proljetno čišćenje ove godine dolazi malo ranije! Vrhunski i trajni ručni satovi Garmin još uvijek su na zalihama, no ne zadugo. Modeli Fenix, FenixS, Forerunner, Vivoactive i Vivomove idealni su pokloni za Valentinovo…

Vrhunski i trajni ženski i muški ručni satovi iz ponude Garmina sada su na posebnoj prodajnoj akciji, po najpovoljnijim cijenama! Nudimo niz modela, od onih najpovoljnijih, do onih s naprednim funkcijama, izrađenih od najkvalitetnijih materijala.

Izdvajamo iz ponude:

Garmin Venu Sq Music 1399 kn

Pametni sat kombinira svakodnevni stil s cjelodnevnim praćenjem zdravlja i fitness funkcijama kako biste se nastavili kretati. Uz elegantan dizajn koji pristaje svakoj odjevnoj kombinaciji i svakom dijelu vašeg dana, ovaj sat ima svijetao zaslon u boji i opcionalni uvijek uključen način rada zaslon.

Garmin Forerunner 35 WHRM 719 kn

Jednostavan sat za trčanje s GPS-om i mjerenjem pulsa na zapešću. Ugrađeni GPS bilježi gdje ste i koliko brzo i daleko trčali. Uključuje procjenu maksimalnog VO2, mjerljivog pokazatelja aerobnih performansi ili razine kondicije.

Garmin vivoactive 4 2099 kn

GPS pametni sat napravljen za aktivan stil života. Neprestano pratite svoje zdravlje s pomoću funkcija pulsnog oksimetra i senzora energije Body Battery™ te praćenjem disanja, menstrualnog ciklusa, stresa, sna, pulsa, hidracije i drugih značajki.

Garmin Vivomove HR Premium 1999 kn

Moderan hibridni pametni sat s diskretnim prikazom na zaslonu i preciznim mehaničkim kazaljkama.

 

Garminove modele obuhvaćene ovom posebnom akcijom provjerite ovdje.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...