Kolumbijska ljepotica novom bojom kose budi nostalgiju

Pop zvijezda Shakira se na društvenim mrežama pohvalila svojom novom bojom kose, a vatrenocrvena boja njenih uvojaka mnoge je vratila dvadesetak godina unazad.

Sa sličnom bojom kose zanosna Kolumbijka je nastupila na MTV Unpluggedz 1999. godine, a crvena kosa krasi i omot njezinog albuma ‘Grandes Exitos’ iz 2002. godine.

S novom, crvenom nijansom svoje kose, Shakira je u petak iznenadila obožavatelje putem društvenih mreža.

‘Voila!’, napisala je Shakira uz fotografiju svog novog izgleda koji neodoljivo podsjeća na onaj iz 2002. s omota albuma ‘Grandes Exitos’.

Na Instagramu je potom fenirala vatrocrvene uvojke dok je u pozadini svirala pjesma ‘Girl Like Me’ na kojoj surađuje s Black Eyed Peasom.

Na Twitteru je ponovno objavila fotografiju s novom bojom kose uz vizual spomenute pjesme, a pratiteljima se pohvalila da je suradanja s Black Eyed Peasom dosegnula novi vrhunac na Spotifyjevoj globalnoj ljestvici, dosegnuvši 38. poziciju, i zamolila ih da pjesmu ‘Girl Like Me’ drže na repeatu cijeli vikend.

Shakira je pjesmu objavila u prosincu, a nakon toga je punila naslove viješću da je britanskoj tvrtki Hipgnosis Songs Fund Limited prodala izdavačka prava na katalog od 145 njenih pjesama, među kojima i najnoviju ‘Girl Like Me’.

‘Biti kantautoricom je postignuće koje smatram jednakim, ako ne i većim od toga što sam pjevačica i umjetnica. S 8 godina, puno prije nego što sam pjevala, pisala sam kako bih svijetu dlaa smisao. Svaka je pjesma odraz onakve osobe kakva sam bila u trenutku kad sam je pisala, ali kad pjesma izađe na svijet, ne pripada više samo meni, nego i onima koji je cijene’, izjavila je za Billboard Shakira.

Nova boja Shakirine kose obožavatelje je podsjetila na njeno ‘MTV Unplugged’ izdanje iz 1999. godine. ‘Redkira se vratila’ i ‘MTV Unplugged vibes’, komentirali su novi izgled pjevačice njeni fanovi, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...