Krešimir Bubalo novi predsjednik uprave Pevexa

Nadzorni odbor trgovačkog lanca Pevex na sjednici je opozvao dosadašnjeg predsjednika uprave Juricu Lovrinčevića i za novog predsjednika uprave imenovao Krešimira Bubala.

Jurica Lovrinčević bio je čelni čovjek Pevexa od listopada 2016. godine. Novi predsjednik uprave je od prosinca 2016. obavljao funkciju člana uprave, te je uz promjenu funkcije ujedno imenovan na novi mandat u trajanju od pet godina. Krešimir Bubalo je diplomirani ekonomist koji je svoje bogato profesionalno iskustvo stjecao na različitim upravljačkim pozicijama u privatnom i javnom sektoru.

Uz Bubala Upravu Pevexa čine još tri člana – Jure Radoš, Renata Duka i Ivan Jukić.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/kresimir-bubalo-novi-predsjednik-uprave-pevexa-1471042 – www.vecernji.hr


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...