Momci iz Tornada platili popravak automobila na koji je u žaru slavlja doletjela bengalka!

Usijana je bila atmosfera na dočeku košarkaša koji su kući donijeli trofej s Krešinog kupa.

Višnjik je te noći “gorio” od pjesme, skandiranja, ali i poneke bengalke.

Slavlje u gradu košarke, ispred Krešinog doma, nažalost, dobilo je i negativan kontekst nakon što je gospođi s Višnjika ručna baklja uletjela u dvorište i uništila automobil.

Slučaj je prijavila policiji i ispričala ga za naš portal. Kazala je tom prilikom da je i sama navijačica Zadra i da joj veselje u kvartu nije smetalo. Ipak, šteta na krovu automobila zasjenila je radost zbog sportskih uspjeha naših momaka.

Priča je dobila nastavak koji je vlasnica automobila željela podijeliti s javnosti.

Pohvale idu članovima Tornada koji su preuzeli odgovornost i o svom trošku popravili nastalu štetu.

Dečki su tražili moj kontakt kada su pročitali što se dogodilo. Našli smo se, vidjeli su o čemu se radi i pronašli su mi majstora. U ponedjeljak sam odnijela automobil, danas je gotov. Stvarno sam im zahvalna na učinjenom i želim ih pohvaliti za dobro djelo. Možda nitko od članova navijača nije bacio tu bengalku, ali oni su preuzeli odgovornost kao organizatori dočeka. Krov je skroz bio udubljen, jer je bengalka pala baš na njega. Srećom, odbila se, jer bi u protivnom zapalila cijeli automobil. Majstor mi je ispravio krov, ofarbao ga i sve je dobro završilo, kazuje nam naša čitateljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...