Muškarac iz okolice Benkovca zvao maloljetnog sina i prijetio kako će “učiniti zlo” njegovoj majci te da će o tome pisati novine

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 23. veljače 2021. u službi dežurstva, ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1980.) zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 41-godišnjak 21. veljače 2021. u jednom mjestu pored Benkovca, iako svjestan da time ugrožava pravilan psihofizički razvoj svog malodobnog sina, pa pristajući na to, mobitelom nazvao sina i zaprijetio mu da ću učiniti zlo svojoj bivšoj supruzi (majka njegova sina) i cijeloj njenoj obitelji te da će o tome pisati novine. Osnovano se sumnja i da je istom prilikom govorio razne pogrdne riječi o djetetovoj majci što je sve kod oštećenika izazvalo strah za život i uznemirenost te je ugrožen pravilan psihofizički razvoj oštećenog malodobnog djeteta, stoji u optužnici.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog državnog odvjetnika za određivanje istražnog zatvora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...