Netflix vam konstantno izbacuje ovu grešku? Postoji rješenje…

Ako vam Netflix neprestano izbacuje grešku ‘We’re having trouble playing this title right now’, uzroka može biti nekoliko, no nasreću – tu je i nekoliko rješenja.

Ispekli ste kokice, zavalili se u fotelju i spremni ste za malo Netflixa, no odjednom vam se na ekranu ispiše ‘We’re having trouble playing this title right now’. Ova greška također ima tehničko ime tvq-pb-101 te je, makar iritantna, daleko od nerješive. Makeuseof je pobrojao nekoliko najčešćih uzroka i pripadajućih im rješenja.

Ne radi vam internet? Ponovno ga pokrenite

Jedan od najčešćih uzroka ovog problema je vaša internetska veza. Samo zato jer možete doći do Netflixa ne znači da vam je internetska veza aktivna. Za početak provjerite ima li vaš televizor, tablet ili računalo internetsku vezu. Drugi problem mogla bi biti spor internet. Ukoliko je riječ o vašem ruteru, predlažemo da ga ugasite i upalite, a ako ni to ne pomaže – zovite pružatelja uskuge.

Ponovno pokrenite uređaj

Ponovno pokretanje uređaja, koliko god rutinsko bilo, može pomoći i kod Netflixa.

Ponovno instalirajte aplikaciju

Ako i nakon ponovnog spajanja na internet i pokretanja uređaja zaprimate greške u aplikaciji, vrijeme je da se pozabavite samim Netflixom.

Ako se na njega pokušavate spojiti kroz privatni prozor ili drugi uređaj, možda se greška neće pojaviti. Nakon što zaključite da se greška ne dešava na drugim uređajima, deinstalirajte Netflix i opet ga preuzmite.

Izbrišite Netflixovu međuzapremninu

Međuzapremnina, odnosno cache, koristi da ubrza rad aplikacije, no kod Netflixa zna postati prevelikom te početi ga usporavati ili rušiti.

Za popravak Netflixove međuzapremnine odite u Settings > General > Apps or Applications > Netflix > Storage i tamo birajte Clear Data ili Clear Storage.

Provjerite količinu slobodnog prostora

Xbox ili PlayStation često znaju prijavljivati grešku pri reprodukciji Netflix naslova ako su im zapremnine pune. Ako vam je disk krcat igrama i aplikacijama, vrijeme je za čišćenje.

Opet preuzmite naslov

Netflixova greška tvq-pb-101 ponekad nastaje kad pokušavate gledati nešto što ste preuzeli za gledanje offline. Za ispravak ove greške samo izbrišite postojeći naslov i ponovno ga preuzmite. Uđite u preuzimanje na Netflixu, pritisnite na olovčicu i nakon toga na crvenu ikonicu X pored naslova koji izbacuje grešku, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...