Otvorena knjiga žalosti za Vinka Bakiju, nakon pogreba će biti predana njegovoj obitelji

Udruga turističkih vodiča Zadra – Donat obavještava javnost da će Knjiga žalosti za pokojnog dr.sc.Vinka Bakiju biti otvorena od danas u 11 sati do 11. veljače do 11 sati u prostorijama turističko-informativnog centra Turističke zajednice grada Zadra.

Iz Udruge pozivaju sve koji žele izraziti sućut obitelji i/ili izraziti žalost zbog iznenadne smrti cijenjenog sveučilišnog profesora i turističkog vodiča da to učine upisom u Knjigu žalosti uz poštivanje svih epidemioloških mjera i radnog vremena TIC-a.

Knjiga žalbe će biti predana obitelji pokojnog Vinka Bakije 11. veljače nakon pogreba u Pakoštanima.

– Udruga turističkih vodiča Zadra – Donat zahvaljuje direktoru Turističke zajednice grada Zadra gospodinu Mariu Paleki i ostalim djelatnicima TZ-a na iskazanom razumijevanju i što su nam ustupanjem prostora za Knjigu žalosti omogućili da se na ovaj način obitelj, prijatelji, kolege vodiči, članovi akademske zajednice i turističke struke, te šira zadarska javnost oproste od Vinka Bakije, poručuje Ivica Škriljevečki, tajnik Udruge turističkih vodiča Zadra – Donat.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...