Rat priopćenjima oko linearnog akceleratora; Radeta HDZ-u: “Tekstovi su vam zadnja aktivnost koju samostalno možete izvršiti”

Nastavlja se rat priopćenjima na relaciji SDP i HDZ oko linearnog akceleratora.

Dobra vijest za najteže bolesnike zadarskog kraja pretvorila se u političko prepucavanje i ubiranje poena pred skorašnje lokalne izbore.

Sjetimo, premijer je za posjeta Zadru kazao kako će država isfinancirati i dobaviti zadarskoj bolnici aparat za zračenje onkoloških bolesnika.

Na to je SDP-ov Daniel Radeta izjavio kako se “čekala kampanja da se kupi akcelerator”, ustvrdivši da su “paraziti iskoristili onkološke bolesnike”. HDZ im je odgovorio da od njihovih premijera nikada nismo dobili nikakav, kamoli ovako vrijedan poklon. “Hrvatske vlade koje je vodio SDP nisu ništa donijele Zadru, već naprotiv, blokirale su i one projekte za koje su sredstva bila osigurana”, napisali su.

Odmah po objavi HDZ-ovog, stiže novo Radetino priopćenje.

Izgleda da su se neki paraziti prepoznali u mom Facebook statusu i posvetili mi priopćenje za medije koje i ovoga puta nitko nije potpisao. Jadno. Bezidejno. Patetično. Vjerojatno se u HDZ-u i dalje ne mogu pomiriti činjenicom kako su im kandidati za Zadar obznanjeni iz Šibenika. Čudi me jedino što su tekst pročitali više puta, jer se toliko puta farba tunel, a kad se tekst pročita nekoliko puta, onda se tekst valjda i shvati. Sve i da jesmo čitači brojila, ilegalni dizači dronova i grafiteri, makar smo zadarski čitači, letači i grafiteri. HDZ u Zadru više ne postoji jer nije u stanju samostalno donositi odluke. Odluke im priopćava Plenković i to dok gostuje u Šibeniku. Razumijem i zašto pišu ovakva bezidejna i patetična priopćenja. To im je zadnja aktivnost koju samostalno mogu izvršiti. Tekst samo po sebi nije kvalitetan, no svakako preporučujem da nastave pisati. Meni neće smetati, a njima će definitivno pomoći, barem podsvjesno, jer svaki novi status HDZ-a je prilika da zaborave koliko ih je Plenković ponizio, kazuje po novom Radeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...