Sarah Jessica Parker otkrila scenarij za nove epizode Sex i grada, cure će se naći usred pandemije koronavirusa!

Sex i grad vraća na televiziju, potvrđeno je nedavno, i to u čak 10 novih epizoda. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis tako su obradovale obožavateljice diljem svijeta.

Legendarna SJP Vanity Fairu je sada po prvi puta otkrila i dijelove scenarija kojeg je s uzbuđenjem jedva dočekala. Iako se još uvijek ne zna točno koje će se sve teme provlačiti kroz epizode, Parker je rekla kako su svi oduševljeni novim životima svojih likova sada kada su u 50-ima.

“Tko su oni sada na ovom svijetu? Jesu li se prilagodile? Jesu li i one zbunjene, ugrožene, nervozne zbog onoga što se događa u svijetu?” kazala je i dodala da će u epizodama svakako prikazati i trenutnu pandemiju COVIDa-19 upravo jer je New York njome jako pogođen.

Isto tako, nagovijestila je da će biti i promjena u njihovim odnosima prema društvenim mrežama.

“Miranda i Charlotte su sada su obje majke tinejdžera. Kakav je njihov život? Za Carrie, koja nema obitelj izvan svojih prijateljstava, gdje je ona sada profesionalno? Kako su sve ove političke promjene utjecale na njezin rad? Piše li još uvijek kolumnu? Je li napisala još koju knjigu? Ili ima podcast? Što joj sad znači moda? Kako su se prijateljstva promijenila ili nisu promijenila i je li njezin društveni krug narastao?”, zadirkivala je Parker temama za koje se vjeruje da će biti prikazane u novim polusatnim epizodama.

Bilo kako bilo, Parker, Nixon i Davis su vrlo uzbuđene oko uručenog scenarija, te svih uzbudljivih promjena kroz koje će im likovi prolaziti. Scenarij je očito raznolik, ali vrlo uzbudljiv, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...