Šarić: “Od samog rođenja djeteta u svemu ću ravnopravno sudjelovati sa zaručnicom”

Stand-up komičar Ivan Šarić i voditeljica Korana Gvozdić odlučili su s javnošću podijeliti sretnu vijest da očekuju svoje prvo dijete.

– Uzbuđeni smo jako, presretni smo. Termin je sredinom lipnja. Korana se super osjeća. Ja se super osjećam, hvala na pitanju. Zasad dobro podnosim trudnoću, u svom je stilu počeo razgovor poznati komičar.

Šarić je napomenuo i kako je bilo prilično teško tako lijepu vijest držati u tajnosti, posebno jer je Koranin trbuščić sad već itekako vidljiv.

– Moram priznati da sam užasno sretan što imam tako odane prijatelje, odane ljude oko sebe koji su to znali. Nije ih bilo puno jer smo htjeli to držati za sebe. Čekali smo trenutak da budemo spremni to podijeliti sa svijetom, objašnjava komičar za Jutarnji list.

Već su dugo zajedno, osam sretnih godina je iza njih, a dijete je, u svakom slučaju, kruna njihove ljubavi.

– Beba nije ni slučajna, ni planirana, jednostavno se dogodilo. Bio je to jedan lijep put, kako bi Korana rekla: “Sad imam sve”, pa, eto, i ja imam sve. Teško je sad reći od čega najviše strahujem i čemu se najviše veselim. Ne idem toliko daleko u budućnost, a s druge strane, jedan dio mozga mi je daleko u budućnosti. Kao svaki normalni muškarac, kad mu žena očekuje dijete, razmišljam o svemu i svačemu, a onda si govorim: “Sve će biti OK”, iskren je Šarić. Iako znaju spol djeteta, taj dio ipak će zadržati za sebe, a Ivan će, tvrdi, od samog rođenja u svemu ravnopravno sudjelovati sa svojom zaručnicom.

– Apsolutno ću sudjelovati u svemu kada beba dođe na svijet. Što se tiče patrijarhalne tradicije, to više ne postoji s razlogom. Spreman sam uskočiti i ponuditi svoju pomoć koliko god mogu. S guštom, naglašava.

Komičar ne krije kako mu je vijest da će postati tata natjerala i suze radosnice na oči.

– Prvo sam bio malo u nevjerici, a kad sam se skulirao, bio sam presretan. Došlo mi je sve to iz vedra neba. Iskreno, ne mogu se točno sjetiti svoje reakcije jer ih je bilo pet istodobno, ali sve su bile lijepe. No, ne bih baš sve otkrivao, moram neki materijal ostaviti i za stand-up, smije se Šarić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...