Sestra nestale Nine Perić: “Nikada nije ovako nestajala. U četvrtak smo se zadnji put čule”

Nina nikada nije ovako nestajala, a preko mobitela smo se redovno čuli. Zadnji poziv bio je četvrtak navečer i tada je sve bilo normalno, ‘kako si i što ima’. U petak ujutro pokušali su ju nazvati mama i tata, nije im se javljala, zamolili su me da ju i ja nazovem, ni meni se nije javila, tada smo počeli sumnjati, priča za 24sata sestra Nine Perić (27) čiji je nestanak prijavljen u subotu ujutro 30.1.2021..

Sestra kaže kako su policiji u Zagrebu prijavili nestanak Nine. Oni su ubrzo locirali njezin mobitel koji je zadnje bio aktivan u petak ujutro u Nedelišću.

– Nije nam ništa spominjala. Nikakav odlazak. Ne možemo povezati nikoga u Međimurju s njom – govori nam sestra drhtavim glasom.

Nina je rodom iz Zadra, u Zagreb se preselila zbog fakulteta. U stanu je živjela s cimericom, koja se nedavno iselila, objašnjava nam njezina sestra.

Obitelj je u strahu, mole sve koji imaju bilo kakva saznanja da jave policiji na broj 192 kako bi ju što prije pronašli.

U međuvremenu su kontaktirali sve bolnice i prijatelje nestale. Nitko ju nije vidio od dana nestanka.

Podsjetimo, Nina je studentica koja živi u Zagrebu. Iz zagrebačke Policijske uprave vijest o nestanku Nine Perić proslijeđena je svim policijskim upravama u Hrvatskoj, te se za njom intenzivno traga.

Bilo kakve informacije o nestaloj koje bi mogle pomoći u njezinoj potrazi, prijavite policiji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...