Šime Vrsaljko već nekoliko dana vježba odvojen od suigrača, iz Atletica kažu kako nije ozlijeđen

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsljako, koji se prije dva mjeseca vratio na travnjak nakon operacije koljena, drugi dan zaredom nije trenirao sa suigračima u Atletico Madridu pa je njegov nastup u ponedjeljak protiv Celte Vigo upitan.

Vrsljako u petak nije sudjelovao u trening utakmici niti u taktičkim vježbama trenera Diega Simeonea, a u subotu je vježbao sa strane dok su se njegovi suigrači pripremali na stadionu Wanda Metropolitano za utakmicu sa Celtom.

“On je odradio alternativni i individualni trening. Nema ničeg drugog”, rekao je Atleticov glasnogovornik odbivši reći zašto je 29-godišnji igrač radio po posebnom programu.

Vrsaljko je u posljednje dvije prvenstvene utakmice protiv Valencije i Cádiza odigrao po 45 minuta. U obje je dobio žuti karton.

Do petka ga je Simeone isprobavao na treninzima u momčadi koja bi mogla istrčati protiv Celte, no u petak više nije trenirao sa suigračima.

“Premda iz Atletica ukazuju da nije ozljeđen već dva dana nije trenirao s momčadi nego sa strane”, kaže Chema Fuente, novinar dnevnika Mundo Deportivo koji svakodnevno izvještava o Atléticu. “No to i nije toliko čudno s obzirom na brojne probleme koje je imao s koljenom. Zbog toga se kontrolira njegovo opterećenje na treninzima”, dodaje.

Vrsaljko je ove sezone za vodeću momčad španjolskog prvenstva upisao šest nastupa provevši na travnjaku ukupno 341 minutu.

Crveno-bijeli iz Madrida imaju ovaj tjedan problema s izostancima jer se zbog infekcije koronavirusom nalaze u karanteni Joao Felix, Moussa Dembele, Yannick Carrasco i Mario Hermoso.

Protiv Celte ne može igrati niti prvi desni bek Kierran Trippier, koji je suspendiran do 28. veljače odlukom Engleskog nogometnog saveza zbog klađenja na utakmice. Simeone bi zbog izostanka Trippiera i Vrsaljka na to mjesto mogao postaviti veznog Marcosa Llorentea.

Atlético Madrid je u posljednjih 16 utakmica upisao 15 pobjeda i jedan poraz od Real Madrida.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...