Sonja Kovač zatrpala Instagram fotkama u oskudnim badićima

 

Influencerica Sonja Kovač (36) nedavno je na Instagramu počela objavljivati fotografije s prošlih putovanja.

Na taj se način prisjeća vremena prije pandemije korona virusa, kada se moglo slobodno putovati.

Sada je ponovno objavila galeriju fotografija s raznih egzotičnih krajeva diljem svijeta. Na gotovo svakoj od fotografija pozirala je u oskudnom badiću.

– Da sutra možete otputovati nekamo i morate izabrati samo jednu od ovih destinacija, koja bi to bila i zašto? – pitala je svoje pratitelje u opisu fotografije. Potaknula je raspravu, a uz to, dobila je puno komentara na račun izgleda.

Objavila je tako fotografije s plaža, bazena… Pratitelji su joj poručili kako bi mnogi od njih željeli posjetiti sva mjesta na kojima je Sonja bila.

A dok razmišlja o minulim vremenima, Sonja uživa u novom stanu u Zagrebu kojeg je nedavno kupila s dečkom Goranom Mandićem.

– Vlasnici doma! Nazdravimo za novo poglavlje u životu. Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac sa traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! – napisala je tada Kovač na Instagramu.

Sonja i Goran često su putovali po svijetu, a prošlo ljeto uživali su na Havajima. Kako kažu, spojila ih je ljubav prema pokeru, pišu 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...