Stanišić gradskom HDZ-u: “Za vrijeme Ćustića niste imali za natkrivanje tribine na Stadionu, katastrofa i grabež!”

Nakon što se doznalo da su čelnici HNK Zadar s gradskom pozajmicom kupili Mercedes vrijedan 300 tisuća kuna, pritisak javnosti učinio je svoje.

Objavili su kako će financiranje automobila prebaciti na sponzore.

Novac poreznih obveznika tako ipak neće biti utrošen na hir sa Stanova, no to ne umanjuje odgovornost aktera ove priče, kako ljudi iz klupske uprave, tako i gradskih otaca koji su na račun trećeligaša neodgovorno proslijedili 2,5 milijuna kuna.

Duje Stanišić iz Mosta grada Zadra kritizira politiku gradskog HDZ-a i podsjeća ih na vremena kada su se pravdali da nemaju novaca za natkrivanje dijela istočne tribine, zbog čega je smo izgubili licencu i mogućnost ulaska u drugu ligu.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Revoltirani zadnjim događanjima u klubu HNK Zadar i kupovinom luksuznog Mercedesa moramo dignuti glas i kazati kako je grabež i katastrofalno trošenje našeg, odnosno novca svih poreznih obveznika od strane vladajućeg HDZ-a u Zadru dosegla nepodnošljivu razinu.

Nakon što je NK Zadar pod vodstvom Rena Sinovčića sve do propasti kluba iz proračuna grada Zadra uprihodio puste milijune, a da mi građani nismo znali gdje se troše, ta lijepa tradicija prikladna 21. stoljeću i uzusima Europske unije se evo nastavlja.

I kad su iz kluba NK Zadar pod vodstvom Svetka Ćustića 2019. godine tražili od grada Zadra 240.000 kuna za natkrivanje dijela istočne tribine kako bi mogli dobiti licencu za ulazak u drugu ligu, iz grada su im kazali kako je to previše unatoč tome što je tadašnja garnitura polako, ali sigurno otplaćivala nagomilane dugove i zaostale plaće.

Umjesto toga instalirali su gospodina Kneževića koji očito ne razumije da nije katastrofalne politike gradskog HDZ-a da on ne bi nikad bio na čelu ovakvog sportskog kolektiva kao što je HNK Zadar, niti bi za igranje 4. hrvatske nogometne lige mogao imati proračun od 2.500.000 naših kuna.

I tako grupica HDZ-ovaca na čelu spomenutog kluba u situaciji kada vešeraj HNK Zadra nema adekvatnu opremu za pranje dresova prvotimaca, kada se stadion na pojedinim mjestima urušava, kada djeca nemaju adekvatne uvjete u svlačionicama, kupuje luksuzni Mercedes od preko 300.000 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...