Stigli nalazi magnetne rezonance koja je hitno napravljena Livakoviću, evo što kažu nalazi i liječnici…

U65. minuti utakmice Dinama i Osijeka je medicinska ekipa modrog kluba morala hitno utrčati na teren. Naime, Dinamo je vodio 1:0, susret se polako približavao kraju, a onda je Dominik Livaković osjetio bol u preponi, uhvatio se za ozljeđeno mjesto i sjeo na tlo.

Zagorac se odmah krenuo zagrijavati, a činilo se kao da reprezentativnu ‘jedinicu’ previše steže na nezgodnom mjestu da bi mogao nastaviti susret. No ‘zdarsko dite’ je odlučilo stati na noge i nastaviti susret pa je do kraja obranio nekoliko nezgodnih pokušaja Osječana, osobito onaj Bohara u zadnjoj sekundi susreta.

No, iako je izgurao do kraja, i nakon utakmice su se dinamovci bojali da bi  mogli ostati bez Livakovića za Krasnodar, sljedeći europski ispit. No iz Maksimirske 128 javljaju da će Livi biti spreman za Krasnodar.

– Golman Dinama Dominik Livaković bio je u ponedjeljak na pregledu magnetskom rezonancom. Pretraga je ustanovila da se radi o lakšoj mišićnoj ozljedi te Livi  nakon potrebnih fizikalnih terapija biti spreman za utakmicu Europa lige u četvrtak – poručili su iz zagrebačkog kluba, a Mamić je dodao:

– Livaković i naša liječnička služba kažu da će sve biti u redu, vjerujem da će biti spreman za Krasnodar.

Podsjetimo, utakmica šesnaestine finala Europske lige između Dinama i Krasnodara na rasporedu je u četvrtak, 18. veljače, s početkom u 18:55 u ruskom Krasnodaru, a uzvrat je na rasporedu 25. veljače, javio je Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...