Taxi pizza Dodo slavi prvi rođendan! Sve pizze samo 33 kune, a u eteru Antene svaki dan osvojite jelo!

Taxi pizza Dodo danas slavi prvi rođendan, a tim povodom pripremila je akciju koja će razveseliti ljubitelje njihovih slasnih pizza. Kako bi zahvalili svima koji su im u ovom kratkom vremenu pružili podršku i odabrali baš njih, sve pizze (normalne veličine) sutra, 18. veljače, koštaju samo 33 kune, a uz rođendansku pizzu Dodo će na vašu adresu dostaviti i besplatnu Coca Colu.

Na valovima Antene Zadar rođendanska proslava trajat će sve do nedjelje. Slušajte nas na 97,2 MhZ u prijepodnevu i svakog dana osvojite pizzu, meso, burgere…

Sutra (četvrtak) taxi pizza Dodo slušatelje nagrađuje s dvije pizze po izboru, u petak možete osvojiti 1x miješano meso za dvije osobe, u subotu 2x Dodo burger i 2x pomfrit, dok ćete u nedjelju imati priliku osvojiti jumbo pizzu po izboru + 2 l Coca Cole.

Ne zaboravite, njihove slasne pizze iz krušne peći, ukusne tople sendviče u tijestu od pizze, jela s roštilja, piletinu, ćevape, hamburgere i tortille možete naručiti od 10 do 23 sata svakim danom osim nedjelje.

Dostava je i dalje besplatna, a narudžbu možete izvršiti na brojeve 099/656-6750 ili 023/660-098 kao i putem stranice Dobar tek.

Zapratite Taxi pizza Dodo na Facebooku i Instagramu!

Dobar vam tek!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...