U današnjem Aktualcu doznajte trebate li se cijepiti ili ne; U goste nam dolaze doktorice Bernarda Kaurloto i Matea Hrboka Zekić

Virusu zbog kojeg je cijeli svijet stao, ili barem usporio, covidu-19 uskoro bi trebali stati na kraj. Barem ako je vjerovati znanstvenicima malog broja farmaceutskih tvrtki koje su proizvele cjepivo.

O cijepljenju se zadnjih tjedana i mjeseci govori kao slamci spasa, kao jednom rješenju za suzbijanje koronavirusne bolesti.

Takav stav zagovara i javno zdravstvo, svi protagonisti nacionalnog Stožera, pa sve preko vladajuće garniture od vrha do dna. No, opet, postoje i oni koji se ne slažu s ovim stavom.

Kako se u većini medija pozornost daje isključivo protagonistima cijepljenja, mi ćemo u današnjem Aktualcu čuti oba stava. Svoje “za” branit će doktorica Matea Hrboka Zekić, a svoj stav “protiv” cijepljenja branit će doktorica Bernarda Kaurloto.

Slušamo se u 15:15 na Anteni Zadar.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS aplikacije ili putem streama na www.972.fm.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...