Udruga CINAZ organizira besplatnu art terapiju; “Za sudjelovanje nije potreban talent ni znanje, samo dobra volja”

CINAZ vas poziva da se prijavite na Art terapiju! U vrijeme pandemije i potresa, briga o mentalnom zdravlju postaje prioritet i oblik prevencije.

Art terapija je oblik psihoterapije koji primjenjuje stvaralački likovni proces kao sredstvo izražavanja i komunikacije. Kroz različite oblike kreativnog izražavanja proces art terapije otvara priliku za susret sa samim sobom i vrijeme za opuštanje, igru, istraživanje i neočekivano.

U art terapiji naglasak je na kreativnom procesu a ne na produktu. Za sudjelovanje nije potreban talent ni znanje, već dobra volja i otvorenost prema novom iskustvu. Susreti se odvijaju individualno, jednom tjedno, u dogovoru s voditeljicom.

Uvjeti za sudjelovanje:
– dostupnost za sudjelovanje na minimalno 4 susreta*.
– punoljetne mlade osobe od 18 do 30 godina

Svi zainteresirani se trebaju do 17. veljače 2021. obavezno prijaviti putem prijavnice*:
shorturl.at/duCRV

Obavijest o sudjelovanju ćete dobiti nakon završetka prijava, a individualni susreti s polaznicima se planiraju u tjednu od 22.2.2021.

Više informacija na: barbarai.zadar@gmail.com .

Voditeljica: Barbara Ivković Cikač, akademska slikarica i specijalizant 1. godine poslijediplomskog studija Kreativne terapije na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...