Zadar gostuje u Splitu; Justice: “Naredne dvije utakmice su nam izuzetno važne, idemo dati sve od sebe”

U subotu, 6. veljače u sklopu 21. kola HT Premijer lige, Zadar na Gripama gostuje kod Splita s početkom u 17:30. 24 sata kasnije, ponovno u Splitu, ovog puta u ABA ligi, dva dalmatinska predstavnika će zatvoriti vikend u regionalnoj ligi s utakmicom koja počinje u 19 sati.

Ove sezone Zadar i Split su već odigrali dvije utakmice u Zadru, u prvom okršaju u ABA ligi Splićani su slavili 66:72. Deset dana kasnije ponovno na Višnjiku u HT Premijer ligi, momčad Veljka Mršića je dominirala nad Splitom te je upisala veliku pobjedu 88:61.

U ekipu se vraćaju Martin Junaković i Veljko Mršić.

“Prošli put kad smo igrali protiv Splita ekipa je dobro igrala. Ja nisam bio u sastavu ali mi je to bila prva utakmica u Zadru. Ako budemo igrali kao ekipa s visokom energijom onda mislim da nas ništa ne može iznenaditi, jer smo puno toga već prošli. Mi smo spremni na sve moguće izazove, idemo odigrati našu igru. Nadam se dobrom rezultatom jer ove dvije utakmice su nam izuzetno važne tako da ćemo trebati dati sve od sebe i nadati se pobjedi,” najavio je utakmice Kodi Justice.

“Idemo s velikim ambicijama u Split. Čeka nas jedan dobar protivnik koji igra dobru košarku, imaju dovoljno kvalitetnu momčad da tako mogu igrati. Ovo su sad dvije vezane utakmice, ali za razliku od onih u ABA ligi kad igramo protiv protivnika iz drugih država mi i Split smo u istoj situaciji, jedni i drugi smo u istoj situaciji gdje igramo dvije utakmicu unutar 24 sata. U HT Premijer ligi obje ekipe se bore za vrh dok u ABA ligi obje ekipe se bore za opstanak. Sad je pitanje koje od te dvije utakmice su važnije, za mene su sve utakmice važne. Mi idemo u Split odigrati najbolju utakmicu koju možemo u prvoj utakmici , a onda o drugoj utakmici ćemo razmišljati kad prođe prva utakmica. Vidjet ćemo sad do tih utakmica tko će u kakvom stanju biti. Oni su se pojačali za Babića dok smo mi doveli Kraljevića,” rekao je trener Mršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...