“Zadar je opet nacionalna vijest”: “Mladi odlaze iz grada jer nema kruha, a uhljeb iz Vodovoda predstavlja najbolje što HDZ ima”

“Zadar je opet nacionalna vijest”, pisalo je na instalaciji koja je postavljena kasno sinoć ispred gradske uprave.

Riječ je o starinskoj televiziji koju su anonimci oblijepili porukama koje je tajnik zadarske Mladeži HDZ-a javno pisao novinarima Indexa.

Zadar je ponovno tema u nacionalnim medijima. Dok mladi odlaze iz grada jer u njemu nema kruha, ovaj uhljeb iz Vodovoda predstavlja najbolje što HDZ ima. Tajnik mladeži danas, kandidat na izborima sutra. To je današnja slika Zadra. Je li ovo sudbina našega Grada? Hoće li itko u ovom gradu reagirati? Gdje su sada Dukić i Longin ili treba zvati nekog iz Šibenika, kazuju u kratkom priopćenju iz organizacije Šesnaest Plus.

Podsjetimo, Karla Vidučića isprovocirao je Indexov pop-up s pitanjem: “Ako želite pristupiti Indexu, molimo vas da nam potvrdite da ste čovjek!” Ponuđeni odgovori bili su “Ne, ja sam član HDZ-a” i “Da, ja sam čovjek”.

Javni status započeo je s “!!!Cigani!!!” te napisao:

Dehumaniziranje političkih protivnika i kombiniranje s neduhovitim pošalicama nisu nova taktika. Ovo je nastavak trovanja hrvatskog društva i svatko tko Hrvatskoj želi dobro morao bi mu se čvrsto suprotstaviti, neovisno o političkoj pripadnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...