Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 u tunelu Sveti Rok promet teče jednim trakom

Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 u tunelu Sveti Rok u smjeru Dubrovnika promet teče jednim prometnim trakom i vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, javio je u 16,40 sati Hrvatski autoklub (HAK) koji poziva vozače na dodatan oprez.

Zbog  prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC7 Osijek-Beli Manastir u mjestu Kozarac.

Na državnoj cesti DC501 Gornje Jelenje-Ošrovica-Križišće, kod Gornjeg Jelenja na raskrižju s državnom cestom DC3, vozi se jednim trakom zbog požara na obližnjem objektu.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski. Mogući su odroni. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Večeras od 20 sati do 6 sati ujutro, na autocesti A1 bit će prekinut promet između čvorova Dugopolje i Vučevica u smjeru Zagreba, zbog radova. Obilazak he čvor Dugopolje (A1)-DC1-DC56-ŽC6115-LC67061-čvor Prgomet (A1).

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Prema izvješću HAK-a u 16,40 sati, na Macelju se na izlazu iz Hrvatske u teretnom prometu čeka sat vremena, a na ulazu se 1,5 sat čeka na prijelazu Županja, dok se na ulazu u putničkom prometu čeka sat vremena na prijelazu Maljevac.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su: katamaranske linije: Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis, Mali Lošinj-Cres-Rijeka; brodska linija: Mali Lošinj-Susak-Unije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...