Boksački klub “Ares” ostvario odlične rezultate u 1. kolu Prve Hrvatske boksačke lige, sljedeći vikend jurišaju na prvenstvo seniora i mlađih seniora

 

Tijekom minulog vikenda boksači BK Aresa ostvarili su izvanredan rezultat te osvojili ukupno 25 bodova u 1. kolu Prve Hrvatske boksačke lige.

Mlađi pripadnici Aresa osvojili su 16 bodova koji ih drže na uvjerljivom prvom mjestu ljestvice, dok su tri starija boksača izborila tri pobjede koje ih svrstavaju također u sam vrh.

BK Ares nastupio je s čak jedanaest boraca, što ih čini najbrojnijim klubom u ligi.

Pobjede su ostvarili: Vice Radonić, Pino Rimanić, Roko Bukvić, Niko Dražina, Ivan Nekić, Andrejas Baričević i Frane Sare dok su prolaze upisali Mihael Baričević, Luka Ninčević, Vid Kucan i Luka Bukvić.

Jako smo zadovoljni nastupom svih naših boksača koji su dali sve od sebe. Za naredna natjecanja radit ćemo na podizanju forme svih naših boraca, a u narednim natjecanjima pridružit će nam se i ostali naši natjecatelji, kazuju iz kluba.

Također najavljuju kako su i sljedećeg vikenda prisutni na natjecanju i to na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i seniore u Zagrebu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...