Facebook predstavio novu uslugu – Bars; nešto kao TikTok, ali za repere

Najnoviji eksperiment iz Facebookovog ‘laboratorija’ NPE Team jako je sličan TikToku uz velik naglasak na rap i rime.

Facebookov tim za razvoj i istraživanje, NPE Team, predstavio je još jednu eksperimentalnu glazbenu aplikaciju. Riječ je o BARS, glazbenom appu koji reperima omogućava snimanje rima, kao i dodavanje raznih vokalnih efekata i profesionalno napravljenih ritmova. Uratke autori mogu objaviti na društvenim mrežama.

Razlog zbog kojeg je BARS zanimljiv je umjetna inteligencija koja, dok autor stihove piše u aplikaciji, automatski predlaže riječi koje se rimuju s onime što pišu.

Aplikacija ima vizualne i audio filtre, uključujući autotune. Što se interaktivne zabave tiče, BARS nudi ‘Challenge Mode’ u kojem autori moraju improvizirati u pravom vremenu na automatski sugerirane riječi. Prema izvješću TechCruncha, BARS izgleda kao još jedan konkurent TikToku – do te mjere da koristi njegovo prepoznatljivo sučelje (uz par vizalnih preinaka).

Zatvorena beta za BARS dostupna je samo na iPhoneu. Prve videe u aplikaciji objavili su članovi NPE Tima, dok će korisnici prije dolaska službene pozivnice moći rezervirati korisničko ime, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...