VIDEO ILEGALNI PARTY; Na Sinjoretovu se uz narodnjake do jutra zabavljalo 200 ljudi, ulaznica je koštala 40 kuna

Postoje saznanja o tome,  u tijeku su izvidi, kratko nam je rečeno iz PU zadarske o zabavi koja se u subotu navečer održala u Zadru, u prostoru bivšeg narodnjačkog kluba “Stres” na Sinjoretovu.

Kako je vidljivo iz video zapisa koji su se objavljivali na društvenim mrežama, “Amnezija”, prostor koji se iznajmljuje za razne svečanosti i zabave, vrvio je, uglavnom, mladim ljudima koji su se uz narodnjačke hitove zabavljali do sitnih sati, a ulaz se naplaćivao 40 kuna po osobi.

Kako neslužbeno saznajemo, organizator ilegalnog partyja te je večeri zaradio oko 8000 kuna, a vlasnik prostora nije ujedno i organizator. To je nadležnim institucijama dokazao ugovorom o najmu.

Zadarskoj policiji informaciju o ilegalnom tulumu dostavila je postrojba Civilne zaštite Grada Zadra koja je u nedjelju ujutro zaprimila više prijava građana.

Prema riječima Ante Babića, voditelja zadarskog Stožera civilne zaštite, intervenirati nije bilo moguće budući da su dojavu o zabavi zaprimili tek ujutro. Snimke su proslijedili policiji, i sada je, kako kaže, sve na njima.

Nismo bili na licu mjesta, no prema snimkama se može zaključiti da se tamo okupilo nekoliko desetaka ljudi. Naše ovlasti su samo utvrditi stanje, a onda nastupaju policija i Državni inspektorat, rekao nam je Babić.

Kako će se ovakva okupljanja odraziti na epidemiološku situaciju u Zadru, koja je ionako loša, preostaje za vidjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...