Gotovina održao govor braniteljima: “Možemo biti zadovoljni, nezadovoljni, ali nikada destruktivni”

i imamo domovinu. Država može biti I ovakva i onakva. Možemo biti sretni, zadovoljni, nezadovoljni s pravom. Možemo gledati kritički s pravom, ali ta naša kritika mora biti konstruktivna, nikada destruktivna. Kritika je uvijek dobrodošla za one koji znaju slušati. Ono što je najvažnije je da imamo domovinu – poručio je umirovljeni general Ante Gotovina braniteljima na privatnom okupljanju u Pakoštanima.

Istaknuo je i da ako je netko dao nešto za domovinu, to su branitelji.

Poruka Generala Ante Gotovine…svim braniteljima i građanima Hrvatske…06.03.2021…u 20:10..

Objavljuje Mario Uglješć u Subota, 6. ožujka 2021.

Temelj domovine je Domovinski rat. To zanijekati nitko ne može. Može se truditi koliko hoće, dolaziti od bilo kud i zvati se kako hoće, ne može nikada poništiti ono što je domovina. Zašto? Jer domovina je u našim srcima, nastavio je Gotovina, a onda je svoj govor završio riječima o Bogu.

Ono što ne smijemo zaboraviti da ništa toga ne bi bilo da nije gospodara povijesti. Jedini i pravi gospodar povijesti, od početka, danas i do kraja svijeta. Jedino s njim nikada ne smijemo biti neprijatelji. On se brine o nama i to najbolje osjećamo onda kada smo dolje. Neka nas On čuva i našu domovinu, vaše obitelji i uvijek naše zajedništvo, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...