Gradski odbor HDZ-a jednoglasno podržao Dukićevu kandidaturu; “On je čovjek iz naroda koji svakodnevno živi Zadar”

Branko Dukić bit će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Zadra na predstojećim lokalnim izborima, a njegov zamjenik bit će Ante Babić.

Aktualni gradonačelnik Zadra dobio je jednoglasnu potporu Gradskog odbora HDZ-a u utrci za novi mandat.

– Branko Dukić je kandidat u čijem je mandatu napravljen niz velikih i važnih projekata za grad, koji su rezultat političke stabilnosti, kontinuiteta, ali i sposobnog upravljanja gradskom upravom. U ovom mandatu su dovršeni luka Gaženica, Poliklinika, Centar Mocire, Bedemi i Providurova palača, a započeta je dugoočekivana Aglomeracija Zadar – Petrčane kroz koju ćemo riješiti pitanje odvodnje i vodovoda, izgradnja škole na Novom bokanjcu, Centra za mlade i brojnih drugih projekata koji su konkretan dokaz odlične suradnje sa županijskom i državnom razinom, a što je preduvjet snažnog razvoja Zadra i u sljedeće četiri godine, istaknuo je predsjednik GO HDZ-a Grada Zadra Šime Erlić.

– Zadar je grad koji raste, razvija se i svakodnevno napreduje u svakom pogledu. Dukić je kandidat koji jamči nastavak razvoja, a istovremeno je čovjek iz naroda, onaj koji svakodnevno živi Zadar i osluškuje potrebe njegovih stanovnika – dodao je Erlić.

Branko Dukić zahvalio je stranačkim kolegama na potpori naglasivši da je to još jedan dokaz da je prepoznat rad njegovog tima u proteklom razdoblju.

– Hrvatska demokratska zajednica predvodnik je razvoja Zadra i od samih početaka mlade hrvatske države ima ljude koji predano rade na napretku našeg grada. Uvjeren sam da će naši sugrađani i ovog puta to prepoznati, jer ćemo jedini ponuditi ozbiljan i temeljit program razvoja Grada Zadra u narednom razdoblju. Što se mene osobno tiče, politički sam zreliji i iskusniji za četiri godine, a istovremeno sam još spremniji i maksimalno motiviran raditi za naš grad. Puno projekata smo pokrenuli, mnoge od njih realizirali, ali nam je od svega najvažnije da građani prepoznaju da osluškujemo puls grada, da radimo za Zadar svaki dan i činimo sve da bude poželjno mjesto za život svih generacija naših sugrađana – poručio je Dukić.

Gradski odbor HDZ-a također je jednoglasno odlučio da će kandidat za zamjenika gradonačelnika biti Ante Babić, Dukićev aktualni zamjenik i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...