Klapa Puntamika predstavlja novu pjesmu “Romantični vojnik” u izdanju Croatia Recordsa

Klapa Puntamika s ponosom predstavlja novu pjesmu “Romantični vojnik” izdanju Croatia Recordsa.

Najavljujući radosno novi album, koji će uskoro ugledati svjetlo dana, Klapa Puntamika vratila se na područje Općine Vrsi.

Motorni brod Tarara, Konoba Tarara, uz ljepote vrškog kraja te stoljetno svetište Gospe od Zečeva, bili su predivna plavetna pozornica za ovu glazbenu priču.

Klapa stoga posebno zahvaljuje obitelji Branka Perkovića Đune, supruzi Marijani i kćeri Nikolini na srdačnom gostoprimstvu.

Nakon uspješnice Lipota se zoveš i preranog oproštaja od Roka Jelića, glazba je morala krenuti dalje. U život koji sa sobom nosi i tuge i radosti, ali uvijek pjesmu.

Brodeći vrškim akvatorijem i šetajući neponovljim vrškim plažama, uz svetište Gospe od Zečeva, pjesma bistrinom neba i mora najavljuje početak proljeća, vjeru u bolje sutra i ono što uvijek čini smisao. A to je ljubav. Ljubav, koja će nas, duboko vjerujemo, iz ovih teških vremena izvući i učiniti nas još boljima. Pjesma je uvijek utočište, ali i ishodište, zato Klapa Puntamika, vrijedno privodeći konačnoj realizaciji novi album, poklanja i ovu pjesmu svojoj vjernoj publici. Neka Romantični vojnik stoga bude najava ljepših dana, uživajmo zajedno u pjesmi, u zdravlju i veselju. Za zdravlje ćemo se pomoliti Gospi od Zečeva, za veselje je tu Klapa Puntamika!, poručuju.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...