Košarkaši Sonik Puntamike večeras ugošćuju Hermes Analiticu

Košarkaši Sonik Puntamike večeras u 25. kolu HT Premijer lige dočekuju posljednjeplasiranu momčad hrvatskog prvenstva Hermes Analiticu. Prilika je to da igrači Hrvoja Vlašića produže pozitivan niz i dođu do trećeg uzastopnog trijumfa, odnosno petog u posljednjih šest susreta, i naprave još jedan korak ka doigravanju.

Pobjeda protiv Škrljeva nam je podigla samopouzdanje i već je na treninzima bilo vidljivo da će momci učiniti sve ne bi li došli do nova dva boda. To ne znači da će pobjeda doći sama od sebe, jer takvo što u sportu ne postoji. Hermes ima kvalitetnu i iskusnu petorku s igračima koji znaju kazniti i najmanje opuštanje u suparničkim redovima te od samog početka moramo energično i koncentrirano ući u susret želimo li doći do svog cilja, kazao je u najavi današnjeg dvoboja trener Hrvoje Vlašić koji bi na raspolaganju trebao imati kompletnu momčad.

Kvaliteta je debelo na strani Puntamičana koji će večeras trebati opravdati ulogu favorita.

Tijekom sezone nismo imali velikih problema s pristupom te ni u jednom susretu nisam primijetio nedostatak želje ili podcjenjivanje suparnika. Vjerujem da će tako biti i večeras, dodao je Vlašić.

Utakmica se igra u dvorani Jazine s početkom u 18 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...