Mopar – vrhunski parketi s hrvatskom adresom; Za one koji žele da njihov interijer ispriča priču

Mopar podove biraju ljudi koji žele da njihov interijer ispriča priču. Unose eleganciju, prirodnost i neodoljiv šarm u prostore, stvaraju lijepe interijere i uspomene.

Unatoč razvoju tehnologije i novih građevinskih materijala koje danas imamo na raspolaganju, zapravo ne postoji materijal koji može nadmašiti drvo, a koji unosi toliko topline i elegancije u naš dom.

Riječ je o materijalu koji svaki prostor učini atraktivnim i ugodnim za boravak, a njegova prirodnost, ljepota i šarm nas privlače u usporedbi s drugim hladnim materijalima. Drvo je stoga osnovni element tvrtke Monolitinvest s 30-godišnjom tradicijom i proizvodnim pogonom u Križevcima.

U tvrtki Monolitinvest rođen je brend Mopar koji slavi drvo na poseban način, proizvodeći ekskluzivan parket neupitne kvalitete kojeg izvozi diljem svijeta. Iako je kvaliteta glavna stavka uspješnosti ove tvrtke, postoji i veliki naglasak na dizajn proizvoda, široku paletu izbora, te mogućnost prilagodbe svakom projektu ili klijentu. Stoga Mopar brend uživa u svom premium statusu diljem svijeta oplemenujući mnoge interijere, domove i poslovne prostore.

Mopar je prisutan u Hrvatskoj kroz svoje maloprodajne salone u Zagrebu i Križevcima, a odnedavno i na jednoj zadarskoj adresi privlačeći pozornost Zadrana svojom atraktivnom ponudom.

U salonu se možete upoznati s Mopar podnim oblogama koje dolaze u širokom rasponu dimenzija, boja i oblika, te u još širem rasponu površinskih obrada koje mogu biti lakirane, uljene, bojane, ručno blanjane i četkane.

Osim težnje prema izvrsnosti u kvaliteti proizvoda, vrhunskoj usluzi i zaštiti okoliša, svi napori se ulažu i u stalno razvijanje novih i iznimnih dizajna proizvoda. Mopar laboratorij stvara nove boje, oblike i kolekcije proizvoda često pri tome slijedeći viziju projekta arhitekta ili krajnjeg kupca.

Krećete li u gradnju, uređenje ili preuređenje prostora, odabir podne obloge bitno je pitanje, jer će ona znatno utjecati na udobnost boravka u tome prostoru.

Odgovore na svoja pitanja potražite u Mopar salonu u Zadru na adresi Ulica braće Miroslava i Janka Perice 19 ili na kontakte: 023/ 644 153 i [email protected]

Više doznajte na linku:

https://www.mopar.hr

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...